Om-sorgen.dk

Du er her: Velkommen Nyt fra om-sorgen.dk
mandag den28maj 2018

Nyt fra om-sorgen.dk

Sorggruppeleder for børn

Efter min mangeårige erfaring som sorggruppeleder for voksne har jeg taget endnu et supplerende kursus og kan nu også kalde mig sorggruppeleder for børnegrupper. Jeg har taget mit kursus hos Kræftens Bekæmpelse. Det var et fagligt stærkt og givtigt flerdages kursus, og jeg glæder mig rigtig meget til at hjælpe børn, der mister eller har det svært af andre årsager. Kontakt mig på telefon 4076 6041 eller via kontakt for at høre nærmere.

Sorggruppeleder

 

VenoTour 2018

I 2017 satte jeg mig på min mountainbike og cyklede over 400 km over tre dage fra Blåvand til Skagen på strand, i skov og i terræn sammen med fire friske fyre. Formålet var at samle ind til Landsforeningen Spædbarnsdød. Det blev til over 50.000 kroner, hvilket vi var meget stolte af og rørte over.

Turen bliver gentaget i år. Denne gang med ni friske cykkelryttere, men uden mig i feltet. Jeg har i stedet for valgt, at Om-sorgen.dk er kilometer-sponsor i 2018. Cykelrytterne tager afsted i næste weekend. Har du også lyst til at støtte dette flotte initiativ, så læs mere her: http://venotour.dk/

TV SYD har bedt mig om at kommentere på dokumentaren “Tillykke”

TV SYD har bedt mig om at kommentere på dokumentaren “Tillykke” og give et bud på forældrenes fejring af deres afdøde søn.

I mini-dokumentaren “Tillykke” følger vi familien Dalgaard fra Skodborg ved Vejen, da de fejrer deres afdøde søn Jacques’ 11 års fødselsdag i november. Jacques døde blot 27 dage gammel i 2006, og siden har forældrene Charlotte og Henrik Dalgaard fejret hans fødselsdag.

Du kan læse mine kommentarer i artiklen, "Sorgterapeut: Jacques’ mor og far er stolte forældre", her. Den meget fine dokumentar finder du via dette link.

Rosende ord om foredrag fra Schärfes Hus

Jeg har modtaget denne meget positive kommentar fra Schärfes Hus i forbindelse med mit foredrag hos dem:

"Mange tak for dit foredrag i Schärfes Hus i Tommerup. Det var meget bevægende og ærligt - du rørte tilhørerne - det var helt tydeligt. Du indtog rummet på en autentisk og fængende måde, hvilket skabte en intens stemning - man kunne næsten høre en knappenål falde til jorden! - Jeg er rigtig glad for at vi arrangerede den aften - tak for det!"

Har du også fået lyst til at arrangere et foredrag om sorg og sorgbearbejdning i denne tid, hvor sorg fylder rigtig meget i samfundet? Du er meget velkommen til at kontakte mig for et uforpligtende tilbud på tlf.: 4076 6041 eller via kontakt.

Interview hos P4 Fyn Morgen: Hvorfor startede jeg Om-sorgen.dk?

Det kan du høre mere om i P4 Fyn Morgen, som har interviewet mig for at få belyst det, at en livsbegivenhed kan blive til en passion og føre til start af egen virksomhed. Du kan hente radioudsendelsen her. Selve interviewet starter 1 time, 8 min. og 30 sekunder inde i udsendelsen og varer cirka 12 minutter. Jeg kommer med en ekstra vinkel 2 timer 38 min. og 50 sek. inde i udsendelsen og denne varer ca. 1 minut. Hvis du er mere til at læse, ligger der også en artikel på DR's nyhedsside her.

Mener du, at jeg kan hjælpe dig eller din virksomhed, må du endelig kontakte mig på tlf.: 4076 6041 eller via kontakt.