Om-sorgen.dk

Du er her: Velkommen Tilbud
mandag den22april 2019

Tilbud

Om-sorgen.dk har rigtig meget at byde på med talrige kombinationsmuligheder. 

Der er både tilbud til den, der har mistet, familie og venner, arbejdsgiveren, foredragsholderen og redaktøren. Læs mere i undermenuerne under "Tilbud".

 

Det siges om mig

“Et stærkt og hudløst ærligt foredrag om at møde - og at være - i sorgen, og samtidig en øjenåbner for, hvordan jeg tackler mødet med et medmenneske i sorg.”
Grethe A., Odense.

"Mange tak for dit foredrag i Schärfes Hus i Tommerup. Det var meget bevægende og ærligt - du rørte tilhørerne - det var helt tydeligt. Du indtog rummet på en autentisk og fængende måde, hvilket skabte en intens stemning - man kunne næsten høre en knappenål falde til jorden! - Jeg er rigtig glad for at vi arrangerede den aften - tak for det!"

"Tak for din fantastiske støtte i min proces med krise og sorg. Du har været en god mentor, som har formået at få kanaliseret mine tanker derind, hvor det skaber værdi og giver mig mulighed for at klare situationen." Peter Larsen, 51 år

"Det har været en rejse i krop og sjæl...."

"Du har givet mig mod til mange ting: at kigge ind i mig selv og se efter, hvem jeg er og gerne vil være, tillige at stå fast og give slip, når det er passende, til at tro på mig selv....."

"Du har vist mig vejen, og du har givet mig den sidste styrke til at turde tage de beslutninger, jeg har haft lyst til. Jeg tør arbejde med mig selv på en anden måde end før. Jeg tør sige, hvis jeg har gjort noget godt, og jeg tør være mere stolt af mig selv, end jeg tidligere har været."

"Tak for din ærlighed i alle facetter i livet, jeg tvivler aldrig på, om du mente det, du lige sagde."

"Tak for din evne til at se tingene fra forskellige vinkler og hjælpe med at åbne mine øjne, hvis jeg glemmer at se indad, se til, se fremad...."

"Tak, fordi du evner at dele din hårdt tjente livserfaring med mig...."