Om-sorgen.dk

Du er her: Velkommen Tilbud Til dig, der har mistet
torsdag den29september 2022

Til dig, der har mistet

Til dig, der har mistet

I en unormal situation er alt normalt - det er så vigtigt at huske, når man er i sorg. Det kan føles helt uoverskueligt at få en hverdag til at fungere.

Jeg kan hjælpe og guide dig, der er sorgramt, igennem en hård og ubarmhjertig periode i form af sorgterapi med samtaler - enten ved fysiske møder i dit eget hjem, telefonsamtaler eller i sorggruppe, hvor du kan møde andre, der også er i sorg.

Jeg tilbyder personlige forløb, hvor det primært vil foregå med samtaleterapi. Der er stor forskel på, hvad man som sørgende har brug for. Derfor vil jeg via dialog med dig sammensætte det forløb, der passer dig bedst. Vi vil tale om, hvad der fylder mest lige nu - det kan være savnet af den døde, omgivelsernes reaktioner, hvordan du eventuelt kommer tilbage på arbejde eller om højtider og gennemlevelse af det første år uden den person, du holdt rigtig meget af.

Det kan være, du har brug for en gåtur i skoven eller ved stranden eller noget helt tredje - f.eks. en tur til et sted, du gerne vil vise mig - f.eks. kirkegården.

Jeg bruger også dyreassisteret terapi, hvilket er en rigtig god terapiform, hvis man godt kan lide dyr. Til dette bruger jeg hunde.

 

Familieforløb

Jeg tilbyder også familieforløb, hvor flere fra familien kan komme og få bearbejdet sorgen i fællesskab. Familieforløbet vil være suppleret med individuelle samtaler også.

 

Sorggrupper

Sorggrupper kan være et rigtig godt forum for dig, hvis du som sørgende har behov for at møde andre, der har mistet for nyligt. Der vil her blive sammensat et helt unikt forløb, hvor vi tager forskellige emner op fra gang til gang. Det vil blandt andet være temaer som selve fortællingen om den, man har mistet, og hvordan man mistede vedkommende. Der vil være en session, hvor vi taler om afskeden og desuden en session, hvor vi taler om omgivelsernes reaktioner, og om hvordan vi kommer videre efter at have mistet - herunder det første år, som oftest er det sværeste på grund af diverse højtider, der skal gennemleves uden den person, man holdt så meget af.

 

Kontakt

Du kan træffe mig på tlf.nr.: 4076 6041 eller via kontaktformularen.