Tilbud

Om-sorgen.dk har rigtig meget at byde på med talrige kombinationsmuligheder. 

Der er både tilbud til den, der har mistet, familie og venner, arbejdsgiveren, foredragsholderen og redaktøren. Læs mere i undermenuerne under "Tilbud".

 

Det siges om mig

"Susannes besøg i klassen
Vi har over 4 uger arbejdet med temaet ”At tage afsked”, hvor vi både har set dokumentarer fra hospice, læst litteratur om folk, der lå for døden, læst dødsannoncer og analyseret symbolik, ordsprog og talemåder, der bliver brugt på gravsten. Susannes besøg var en perfekt kulmination af alle punkter, der pludselig gav meget mere mening for eleverne. At Susanne kunne dele ud af sin egen historie, de overvejelser hun har haft, og hvad hun siden har fortrudt, gjorde stort indtryk både på mig, men især på eleverne. Der sidder børn i alle klasser, der på den ene eller anden måde har oplevet at miste nogen, og hun var god til at inddrage deres erfaringer og få dem til at sætte ord på de følelser man har, når sorgen tynger og vigtigst af alt, hvordan man bedst drager omsorg for mennesker i sorg."
Mads Nicklas Vest, lærer, Tommerup Skole

”Susanne besøgte mine fjerdeklasser i forbindelse med et emne om sorg, vi havde i faget Kristendomskundskab. Det var en rigtig god oplevelse for mig og mine elever. Susanne formåede at fange alle elever på den meget fine pædagogiske tilgang, hun havde til dette svære emne om død og sorg. Hun brugte bl.a. sin personlige erfaring med spædbarnsdød og fortalte i detaljer om sin lille drengs død og begravelse og sin og familiens sorgbearbejdelse. Samtidig med dette havde Susanne den fineste fornemmelse for, hvad børnene kunne klare at høre – og hun flettede små søde og sjove kommentarer ind, så der var plads til smil i alt det svære. Susanne opfordrede til at stille spørgsmål, og hun anerkendte og besvarede alle spørgsmål og var i fin dialog med børnene.
Jeg kan på det varmeste anbefale Susanne til at fortælle og formidle til børn (og voksne) om emnet død og sorg."
Rie Hougaard, lærer, Tommerup Skole

“Et stærkt og hudløst ærligt foredrag om at møde - og at være - i sorgen, og samtidig en øjenåbner for, hvordan jeg tackler mødet med et medmenneske i sorg.”
Grethe A., Odense.

"Mange tak for dit foredrag i Schärfes Hus i Tommerup. Det var meget bevægende og ærligt - du rørte tilhørerne - det var helt tydeligt. Du indtog rummet på en autentisk og fængende måde, hvilket skabte en intens stemning - man kunne næsten høre en knappenål falde til jorden! - Jeg er rigtig glad for at vi arrangerede den aften - tak for det!"

"Tak for din fantastiske støtte i min proces med krise og sorg. Du har været en god mentor, som har formået at få kanaliseret mine tanker derind, hvor det skaber værdi og giver mig mulighed for at klare situationen." Peter Larsen, 51 år

"Det har været en rejse i krop og sjæl...."

"Du har givet mig mod til mange ting: at kigge ind i mig selv og se efter, hvem jeg er og gerne vil være, tillige at stå fast og give slip, når det er passende, til at tro på mig selv....."

"Du har vist mig vejen, og du har givet mig den sidste styrke til at turde tage de beslutninger, jeg har haft lyst til. Jeg tør arbejde med mig selv på en anden måde end før. Jeg tør sige, hvis jeg har gjort noget godt, og jeg tør være mere stolt af mig selv, end jeg tidligere har været."

"Tak for din ærlighed i alle facetter i livet, jeg tvivler aldrig på, om du mente det, du lige sagde."

"Tak for din evne til at se tingene fra forskellige vinkler og hjælpe med at åbne mine øjne, hvis jeg glemmer at se indad, se til, se fremad...."

"Tak, fordi du evner at dele din hårdt tjente livserfaring med mig...."